fredag 11. mai 2012

Paderborn - Korbach

Onsdag 09.05.12
Dag 12: 94,61 km (hvorav sikkert 2 mil var unødvendige. Bu!)
Total: 1136 km

Dagen da alt var gæærnt, men vi heldigvis hadde sendt hjem 11 kg bagasje før det kom regn, motbakke og motvind!


Hvordan ser Europa ut? Sånn ser Europa ut!
Våknet i Paderborn og solen skinte. Dette kunne jo bli en fin dag, tenkte vi. Men så feil kan man ta. Selv om vi ikke forvillet oss inn i Paderborns bykjerne kom vi liksom aldri på rett vei ut av beyn likevel. Så da fire timer (nesten) var gått hadde vi bare syklet bomveier, utpå jorder, inni skog, på pukka vei og inn i en dorf vi helt sikkert ikke skulle til. Til alt hell hadde vi før dette bestemt oss for å sende hjem telt, soveposer, liggeunderlag og kokeutstyr. I alt 11 kg. Det hjalp. Men så, etter alle omveiene, ble det oppoverbakker, motvind og regn. Absolutt ingen god sykkeldag. Ingen gladdag, som jeg er mest glad i.




11 kg på boks!
Vi har enda en gang erfart at det ikke lønner seg å følge merkede sykkelruter. Vi havna jo in the middle of no where. Vi har gjort mange forsøk, men endte heller opp på hovedvei 252. Men da dette viste seg å være en dødsangststrasse, vei uten sykkelvei, syklet vi heller landsens småveier gjennom små dorfer.


Da det bare var fem km igjen tenkte vi `hurra`, men da det var nok en gang ut på dødsangststrasse, fem kilometer oppoverbakke i regn akkompagnert med tutende trailere og hotellet i Korbach var fult, var ingen særlig blide.
Heldigvis var Korbach også utstyrt med et Jugendherberge og en hyggelig restaurant med frischer spargel og den kvelden sovnet jeg som en sekk med poteter.
Oi! Hvor ble veien av?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar